zondag 21 november 2010

radiatoren

Ondertussen zijn de radiatoren opgehangen, nu donderdag worden ze aangesloten en wordt de centrale verwarming voor het eerst opgestart. Vanaf dan zitten we lekker warm en zal het een pak aangenamer worden om de rest af te werken :)



maandag 15 november 2010

Gyproc vervolg

De gyproc is weer wat verder gevorderd. De gyprocplaten zijn geplamuurd en worden nu afgeschuurd. Met de hand ging het schuren niet zo vlotjes, daarom hebben we maar een schuurmachine gekocht. Het resultaat: mooie gladde muren en een dikke laag stof van de gips...








zondag 7 november 2010

Isolatie en gyproc






Deze fotos zijn wel al van bijna 2 maanden geleden, ondertussen staat het al heel wat verder met de gyprocwerken. Nieuwe fotos komen binnenkort.

donderdag 29 juli 2010

chape

We hebben er een beetje langer dan gepland op moeten wachten, maar uiteindelijk zijn afgelopen dinsdag de mannen van Toca de chape komen doen. En het moet gezegd worden, ze hebben heel proper en snel werk geleverd en dat ook aan een mooie prijs! Wij zijn hierover dan ook zeer tevreden!









zaterdag 19 juni 2010

update

De stand van zaken zoals het huis er nu bij ligt: alle leidingen voor elektriciteit en verlichting, sanitair, afvoer, verwarming, liggen er, de gasinstallatie is ook in orde en er is al een eerste wc aanwezig! Alles proper opgeruimd en gestofzuigd zodat de 21e de PUR vloerisolatie gespoten kan worden. Ook buiten hebben we niet stilgezeten: gras netjes afgemaaid en enkele eerste plantjes gezet + een waterpomp gehangen om die plantjes ook water te kunnen geven :)







































zaterdag 8 mei 2010

elektriciteit foto's

De meeste elektriciteitskabels liggen en nu zijn we bezig met de waterleidingen te leggen. Alle materiaal voor de sanitair en verwarming is intussen geleverd, evenals de tegels voor de keukenvloer en de keuken zelf.